Jäsenelle

Jäsenen muistilista:

Olet saanut jäsenmaksulaskun sähköpostiisi tammikuussa. Laskussa on viitenumero, joka ei ole enää sama kuin jäsennumerosi. Jäsenmaksu on 30 euroa. MAKSA kuluvan vuoden jäsenmaksusi aina tammikuun 31. päivään mennessä (Nordea FI28 1554 3000 0003 74).
Opiskeluvaiheessa infotilaisuuksissa jäseniksemme liittyneillä maksun suuruus on 15 euroa. Jos et ole ilmoittanut sähköpostiosoitettasi liittyessäsi, ilmoita se pian jäsensihteerillemme. 
Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, olet saanut laskun postitse. Jäsenmaksun voi vähentää verotuksessa, joten tulosta itsellesi kuitti.
Jos et ole maksanut jäsenmaksua eräpäivään mennessä, lähetämme sinulle sähköpostimuistutuksen. Maksaessasi jäsenmaksun myöhässä, jäsenmaksun suuruus on 35 euroa.
Jäsenelle, joka ei maksa jäsenmaksua, ei lähetetä seuraavaa jäsenlehteä. Jos jäsen ei ole maksanut jäsenmaksua kahteen vuoteen, hänet poistetaan jäsenrekisteristä. Mikäli jäsenrekisteristä poistettu jäsen haluaa edelleen kuulua yhdistykseen, hänen tulee liittyä uudelleen jäseneksi. Tästä perimme 10 euron toimistomaksun. 

KUN HALUAT LIITTYÄ Suomen varhaiskasvatuksen erityisopettajat ry:n jäseneksi, ilmoita yhteystietosi jäsensihteerille. Ensimmäisen Sveojen Kiemurat saat seuraavan mahdollisen lehden ilmestyessä. 

JOS OSOITTEESI MUUTTUU tai NIMESI MUUTTUU ilmoita muutoksista jäsensihteerille, ei muille toimihenkilöille (riikka.palmola[a]gmail.com). Siten varmistat lehtesi tulemisen oikeaan osoitteeseen. Muutokset voit tehdä lehdessä olevalla muutoslomakkeella tai sähköpostitse. 

JOS MAKSUASIOISSA on epäselvyyksiä, ota yhteyttä yhdistyksen jäsensihteeriin. 

JOS HALUAT EROTA, ilmoita asiasta jäsensihteerille. 

Toivomme, että kaikilla jäsenillämme olisi käytössä oleva ja toimiva sähköpostiosoite Jäserin tiedoissa. Muistathan, että OAJ:n jäsenenä saat tarvittaessa oman sähköpostiosoitteen: www.oaj.fi, kohdasta Jäsenen omat sivut ja Jäsenpostin käyttöönottaminen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti