Jäsenyys


Yhdistyksen jäseneksi voi päästä henkilö, jonka peruskoulutuksena on lastentarhanopettajan tutkinto ja joka on suorittanut erityisopettajan tutkinnon

  1. erityispedagogiikan koulutuksessa

  2. varhaiserityisopetuksen koulutuksessa

  3. erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavissa opinnoissa (erilliset erityisopettajan opinnot)

  4. alle kouluikäisten ja esiasteen erityisopettajaopinnoissa

  5. kuulovammaisten esikoulunopettajan opinnoissa

  6. näkövammaisten esikoulunopettajan opinnoissa tai

  7. kehitysvammaisten erityisopetuksen opintosuunnalla

tai joka muuten on saanut varhaiserityiskasvatuksen ja esiasteen erityisopetuksen opettajan pätevyyden. Ennen näiden sääntöjen voimaan tuloa saavutetut jäsenoikeudet säilyvät.

Yhdistykseen voi kuulua pedagogisena jäsenenä. Pedagogiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä lastentarhanopettaja, joka opiskelee erityisopettajaksi, asuu toisessa maassa tai on vanhempainvapaalla. Jokainen pedagoginen jäsen hyväksytään jäseneksi erikseen hallituksen kokouksessa. Pedagoginen jäsen on täysin rinnastettavissa tavalliseen jäseneen lukuun ottamatta jäsenmaksun suuruutta.

Yhdistyksen hallitus voi kutsua kunniajäseneksi henkilön, joka on huomattavalla tavalla edistänyt yhdistyksen tarkoitusperien toteuttamista.

KUN HALUAT LIITTYÄ Suomen varhaiskasvatuksen erityisopettajat ry:n jäseneksi, ilmoita yhteystietosi jäsensihteerille. Ensimmäisen jäsenlehden saat seuraavan mahdollisen lehden ilmestyessä.


Jäsenen muistilista:

Olet saanut jäsenmaksulaskun sähköpostiisi tammikuussa. Laskussa on viitenumero, joka ei ole enää sama kuin jäsennumerosi. Jäsenmaksu on 30 euroa. MAKSA kuluvan vuoden jäsenmaksusi aina tammikuun 31. päivään mennessä (Nordea FI28 1554 3000 0003 74).
Opiskeluvaiheessa infotilaisuuksissa jäseniksemme liittyneillä maksun suuruus on 15 euroa. Jos et ole ilmoittanut sähköpostiosoitettasi liittyessäsi, ilmoita se pian jäsensihteerillemme.
Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, olet saanut laskun postitse. Jäsenmaksun voi vähentää verotuksessa, joten tulosta itsellesi kuitti.
Jos et ole maksanut jäsenmaksua eräpäivään mennessä, lähetämme sinulle sähköpostimuistutuksen. Maksaessasi jäsenmaksun myöhässä, jäsenmaksun suuruus on 35 euroa.
Jäsenelle, joka ei maksa jäsenmaksua, ei lähetetä seuraavaa jäsenlehteä. Jos jäsen ei ole maksanut jäsenmaksua kahteen vuoteen, hänet poistetaan jäsenrekisteristä. Mikäli jäsenrekisteristä poistettu jäsen haluaa edelleen kuulua yhdistykseen, hänen tulee liittyä uudelleen jäseneksi. Tästä perimme 10 euron toimistomaksun.

JOS OSOITTEESI MUUTTUU tai NIMESI MUUTTUU ilmoita muutoksista jäsensihteerille, ei muille toimihenkilöille (riikka.palmola[a]gmail.com). Siten varmistat lehtesi tulemisen oikeaan osoitteeseen. Muutokset voit tehdä lehdessä olevalla muutoslomakkeella tai sähköpostitse.

JOS MAKSUASIOISSA on epäselvyyksiä, ota yhteyttä yhdistyksen jäsensihteeriin.

JOS HALUAT EROTA, ilmoita asiasta jäsensihteerille.

Toivomme, että kaikilla jäsenillämme olisi käytössä oleva ja toimiva sähköpostiosoite Jäsenrekisterin tiedoissa. Muistathan, että OAJ:n jäsenenä saat tarvittaessa oman sähköpostiosoitteen: www.oaj.fi, kohdasta Jäsenen omat sivut ja Jäsenpostin käyttöönottaminen.


Kommentit