Jäsenyys


Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä henkilö, jolla on liittymishetkellä voimassa olevan lainsäädännön mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus.

Yhdistykseen voi kuulua opiskelijajäsenenä henkilö, joka opiskelee varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi. Opiskelijajäsen on täysin rinnastettavissa tavalliseen jäseneen lukuun ottamatta jäsenmaksun suuruutta. Opiskelijajäsenyys on voimassa liittymisvuoden.

Ennen näiden sääntöjen voimaantuloa saavutetut jäsenoikeudet säilyvät.

Yhdistyksen hallitus voi kutsua kunniajäseneksi henkilön, joka on huomattavalla tavalla edistänyt yhdistyksen tarkoitusperien toteuttamista.


LIITY Suomen varhaiskasvatuksen erityisopettajat ry:n jäseneksi linkin kautta (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/sveot/). Tarvittaessa ole yhteydessä jäsensihteeriin. Ensimmäisen jäsenlehden saat seuraavan mahdollisen lehden ilmestyessä.


Jäsenen muistilista:

Jäsenmaksun saat sähköpostiisi tammikuussa. Pidäthän huolta, että yhdistyksellä on voimassa oleva  sähköpostiosoitteesi.

JOS YHTEYSTIETOSI MUUTTUVAT, ilmoita muutoksista jäsensihteerille (riikka.palmola[a]gmail.com). Siten varmistat lehtesi tulemisen oikeaan osoitteeseen. Omia jäsentietojaan pääsee tarkastelemaan ja muuttamaan osoitteesta: https://secure.tietotoimisto.fi/ws/sveot/jasen/ .

JOS MAKSUASIOISSA on epäselvyyksiä, ota yhteyttä yhdistyksen jäsensihteeriin.

JOS HALUAT EROTA, ilmoita asiasta jäsensihteerille.

Muistathan, että OAJ:n jäsenenä saat tarvittaessa oman sähköpostiosoitteen: www.oaj.fi, kohdasta Jäsenen omat sivut ja Jäsenpostin käyttöönottaminen.


Kommentit